SVS enquete nieuwe woensdagmiddag fietsgroep

Onderzoek naar een nieuwe fietsgroep op de woensdag.

We denken erover na om een nieuwe fietsgroep te starten op woensdagavond die qua ambitie tussen de woensdagmorgen groep-1 en de woensdagavond groep-1 komt te liggen en willen graag inventariseren wat daarbij de behoefte vanuit de leden is.

Attentie: voor deelname aan de enquete deze graag uiterlijk zondag, 12 maart a.s. retourneren.

Naam
Vraag 1

Je bent deelnemer aan een van de volgende SVS fietsgroepen

Vraag 2

We denken erover na om een nieuwe fietsgroep te starten op woensdag avond die qua ambitie tussen de boven aangegeven groepen komt te liggen en willen graag inventariseren wat daarbij de behoefte vanuit de leden is.

Vraag 3

De ambitie van die nieuwe fietsgroep is een wekelijkse rit aan het eind van de woensdagmiddag. Daarbij is de gemiddelde snelheid van de groep van belang.

Vraag 4

Af te leggen afstand

Vraag 5

Starttijd

Vraag 6

Een vaste of een wisselende route (met GPX) aangekondigen in de Cyql-app

Vraag 7

De ambitie voor de fietsgroep is om kop-over-kop een zekere snelheid gezamenlijk vast te houden.

Vraag 8

In elke SVS fietsgroep gelden regels voor het gezamenlijk fietsen in de groep (zie ook onze website). Afhankelijk van de snelheid zijn er ook afspraken te maken mbt achterblijven als iemand de snelheid van de kopgroep niet kan bijbenen, en dat duidelijk aangeeft in de groep.

Vraag 9

Tot slot: we vinden het belangrijk dat er in de groep een paar mensen zijn (2 á 3) in de rol van wegkapitein zorgen dat e.e.a. soepel verloopt.

Vraag 10

Afhankelijk van de input gaan we in de Cyql-app de fietsgroep inplannen.

Onze sponsoren