Natuurijs avond (Elfsteden, Weissensee, PWMT)

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Scharlakenhof algemeen
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
26 nov. 2018 20:00 - 21:45
Locatie
vv Gorecht, sportpark de Koepel Scharlakenlaan 28 Haren

We zijn tenslotte een schaatsvereniging!

Het bestuur organiseert een avond om in de stemming te komen voor het winterseizoen. Hoe zat het ook al weer met de Elfstedentocht? Wat zijn de mogelijkheden om buiten Nederland 200 kilometer te rijden? En hoe zit het ook al weer met alle spullen die we in voorraad hebben voor de Paterswoldsemeer Toertocht (PWMT)?

Op deze avond laat SVS lid Anne de Ruiter originele beelden zien van de laatst verreden Elfstedentochten in Nederland 1985, 1986 en 1997. Zefls met unieke beelden van ZKH Willem van Buren. Uit betrouwbare bron heeft het bestuur vernomen dat 2019 wederom zeer grote kans heeft dat de Tocht der Tochten wordt verreden. Hoe kunt u zich hierop voorbereiden? 

Als het niet in Nederland lukt, dan is er altijd de mogelijkheid om net als een andere groep Scharlakenhoffers in januari af te reizen naar Oostenrijk om de Alternatieve Elfstedentocht te rijden op de Weissensee. SVS lid en coach Guus Olijerhoek schaatste de tocht al meerdere malen voor het onderzoek naar taaislijmziekte (CF) middels de organisatie van Skate4AIR. Wat zijn de risico;s en hoe gezellig is het om als groep voor een goed doel af te reizen naar Oostenrijk of zelfs Zweden?

Tot slot laat voorzitter van de Paterswoldemeertoertocht (Nol Molenaar) zien wat SVS allemaal aan voorbereiding heeft gedaan als er een tocht op het meer wordt verreden. 

Om in de stemming te komen kunt u tijdens deze avond genieten van een broodje worst, warme chocomel of gewoon een gevulde koek!

Meld u aan middels de website (evenementen, ticket) of mail naar beheerder@svscharlakenhof.

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren