Word lid!

  • 1 Kies het lidmaatschapstype
  • 2 Persoonlijke gegevens
  • 3 Overige opties
  • 4 Betaling
  • 5 Klaar!

Geacht aspirant lid!

Wat leuk dat je geinteresseerd bent om lid te worden van onze vereniging! Waarschijnlijk heb je al kennis gemaakt met een van onze trainingsgroepen en kies je er daarom voor om nu echt lid te worden van SV Scharlakenhof.

Als je nog niet deelneemt aan een van onze sport activiteiten kun je tijdens de aanmeldings procedure aangeven aan welke activiteiten je deel wilt nemen. Ook kun je een keuze maken uit de diverse vrijwilligers activtiteiten die het voortbestaan van onze vereniging mogelijk maken. 

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni.

Lidmaatschap voor een volwassene (vanaf 18 jaar) bedraagt €65,- per jaar. Lid worden na 1 januari (t/m 30 juni) bedraagt €32,50. Lidmaatschap voor een jeugdlid bedraagt €48,- per jaar. Lid worden na 1 januari (t/m 30 juni) bedraagt €24,-.

De eerste betaling betaal je direct met iDeal, komende ja(a)r(en) wordt de contributie geind via de incassomachtiging die je ook gelijk kunt aanvinken (verplicht). Je ontvangt een bevestiging als je aanmelding is gelukt.

Toelichting bij het invullen van het e-mailadres:

Heeft het aan te melden jeugdlid geen eigen e-mailadres, vul dan het e-mailadres van één van de ouders in. Bij meerdere aan te melden jeugdleden zonder eigen e-mailadres voeg dan bij het 2e lid (en eventueel volgende leden) +2,+3, enz. toe, zoals aangegeven in het volgende voorbeeld. 

In te vullen e-mailadres van het 1e kind: jan.jansen@hotmail.com (dit is het e-mailadres van een ouder), in te vullen e-mailadres van het 2e kind: jan.jansen+2@hotmail.com, in te vullen e-mailadres van het 3e kind: jan.jansen+3@hotmail.com, enz. 

Voor vragen kun je contact opnemen met de secretaris (schaatsvereniging.scharlakenhof@gmail.com). Veel sportplezier!


Het bestuur van Schaatsvereniging Scharlakenhof

 

Lidmaatschapstype