Word lid!

• 3 Betaling
  • 4 Klaar!

Geacht aspirant lid!

Wat leuk dat je geinteresseerd bent om lid te worden van onze vereniging! Waarschijnlijk heb je al kennis gemaakt met een van onze trainingsgroepen en kies je er daarom voor om nu echt lid te worden van SV Scharlakenhof.

Als je nog niet deelneemt aan een van onze sport activiteiten kun je tijdens de aanmeldings procedure aangeven aan welke activiteiten je deel wilt nemen. Ook kun je een keuze maken uit de diverse vrijwilligers activtiteiten die het voortbestaan van onze vereniging mogelijk maken. Als je lid wordt van onze vereniging halverwege het verenigingsjaar dan betaal je slechts naar rato van het aantal maanden dat je lid bent.

De eerste betaling betaal je direct met iDeal, komende ja(a)r(en) wordt de contributie geind via de incassomachtiging die je ook gelijk kunt aanvinken (verplicht). Je ontvangt een bevestiging als je aanmelding is gelukt.

Voor vragen kun je contact opnemen met de secretaris (schaatsvereniging.scharlakenhof@gmail.com). Veel sportplezier!

Het bestuur van Schaatsvereniging Scharlakenhof

Lidmaatschapstype