Schaatsvereniging Scharlakenhof Haren, is een actieve club met een zeer sportief karakter. In de winter wordt er natuurlijk actief geschaatst maar ook de fiets blijft dan bij veel leden niet in de schuur. In de zomermaanden zijn er loop-, skeeler- en fietstrainingen.

Prominente Scharlakenhof ereleden als Gerard Kemkers en Lammert Huitema geven onze vereniging een eigen, uniek gezicht in Noord-Nederland.

We organiseren in samenwerking met de KNSB de Schaatstoertocht op het Paterswoldsemeer. Deze toertocht trekt, tenminste als de ijsdikte het toestaat, duizenden deelnemers van jong tot oud.

Kijk eens rond op onze pagina's. Heb je interesse, voel je vrij om eens een proeftraining aan te vragen.

Scharlakenhof berichten

MTB Marathon van Ruinen 2020
  • Ruinen
Krokustocht 2020 Roden