Nieuws

Donderdagavond fietstraining

 

Donderdagavond fietstraining

Op donderdag 2 april a.s. gaan we van start met de donderdagavond fietstraining. Ca. 35 fietsers hebben aangegeven deel te willen nemen aan de training. Het is mooi om te zien dat er vanuit alle Scharlakenhof-fietsgroepen belangstelling is voor deze training. 

Onder leiding van Stefan Poutsma zal de fietstraining starten op donderdag 2 april a.s.  Aanvang van de training is om 18:30 uur vanaf de uitkijktoren in de Onlanden. De training zal ca. één uur en vijftien minuten duren. Later in het seizoen zullen de trainingen verplaatst worden naar Langelo. Verzamelpunt is dan de ijsbaan in Langelo om 19:15 uur. 

Stefan is een enthousiast en gepassioneerd fietser, hij heeft een aantal jaren op hoog niveau aan wedstrijden deelgenomen. Sinds Stefan is gestopt met wielrennen is hij een eigen zaak begonnen in o.m. bikefitting en de verkoop en onderhoud van racefietsen. Daarnaast verzorgt Stefan training en begeleiding van individuele fietsers en verenigingen. Hier is een link naar zijn website als je meer over Stefan wilt lezen. https://www.intopvormcoaching.nl/over-mij/

Op de donderdagavond zullen diverse kanten van het fietsen aan bod komen, zoals fietsbeheersing, fietsen in een groep en verschillende trainingsvormen zoals we die ook kennen van het schaatsen. Het parcours waarop de training wordt verzorgt is verkeersarm, zodat we op een veilige en verantwoorde wijze kunnen fietsen.

We gaan op 2 april van start met de senioren groepen, later in het seizoen willen we proberen ook de jeugd deel te laten nemen aan de fietstraining. 

Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen informeren over de trainingen zal binnenkort een WhatsApp-groep worden opgezet. 

Voor vragen kun je contact opnemen met de fietscommissie via fietsen@svscharlakenhof.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren