Nieuws

Shorttrack recreatie uur Thialf!

Shorttrack recreatie uur Thialf!

Recreatief uur voor shorttrackers in Thialf

Met ingang van dit seizoen is het mogelijk om vrijdagavond van 21:00 tot 22:00 op Thialf Heerenveen een shorttracktraining te volgen, zonder dat je lid hoeft te zijn van een vereniging. 

Een langebaanschaatser kan kiezen uit meerdere ijsbanen en tijdstippen om rondjes te trekken. Voor shorttrack is dat lastiger omdat het te gevaarlijk is om tussen het overige schaatspubliek door je rondjes te gaan maken. Speciaal voor deze groep heeft Thialf een recreatief shorttrack uur geïntroduceerd,  vrijdagavond van 21:00 tot 22:00 uur. 

Hiermee onderscheidt Thialf zich eens en te meer als het centrum voor schaatsbeleving. Voor zover bekent is Thialf de enige ijsbaan die een recreatief uur voor shorttrackers biedt. 

Een kleine groep shorttrackt sinds kort elke vrijdagavond in Thialf, maar er is nog voldoende ruimte voor andere belangstellenden. Iedereen is welkom op dit uur, maar de voorwaarde is wel dat schaatsers de aanwijzingen van de trainer volgen en voorzien zijn van shorttrackschaatsen, helm en handschoenen. Schaatsen en helm kunnen eventueel gehuurd worden bij Shorttrack Club Thialf, hiervoor moet wel van te voren contact opgenomen worden met de trainer (marc@shorttrackthialf.nl).

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren