Nieuws

Trimschaatsen seizoen 2023-2024

Beste leden,

Graag even aandacht voor onderstaand bericht van Sportcentrum Kardinge.


Sinds 7 juni maken we voor al onze accommodaties gebruik van een nieuw toegangssysteem. Voor de trimschaatsers betekent dit dat de bandjes straks niet meer gebruikt kunnen worden. Om toegang te krijgen zijn er straks 3 opties:

Voor de uitgang heb je niets nodig, je kunt altijd door het poortje naar buiten lopen.

  • Met een Sport050 klantenpas. Deze klantenpas koop je eenmalig aan voor €2,50
  • Een nieuw polsbandje. Dit polsbandje koop je eenmalig aan voor €2,50
  • Met een QR-code in je account. Iedereen kan een account activeren en daar staat een QR-code van je toegangskaart. Je kunt de QR-code uitprinten, maar ook op je telefoon gebruiken. Dit is gratis.

Om een account te kunnen activeren op mijn.sport050.nl hebben we een e-mailadres nodig. Vanaf heden kunnen trimleden via onze website deze gegevens doorgeven. Wij willen jullie dan ook vragen om alle trimleden hierover te informeren. Hoe meer adressen we ontvangen hoe korter de rijen bij de balie bij aanvang van het schaatsseizoen! Leden kunnen hun oude toegangsbandjes weer inleveren bij de balie. Dit hoeft niet direct bij het eerste bezoek indien men het account heeft geactiveerd en over een QR code beschikt. 

Het doorgeven van de gegevens kan via: Email adressen trimschaatsers (sport050.nl)

En hier de handleiding voor het activeren van je account instructies-mijn-account.pdf (sport050.nl) Let op, het activeren van het account kan pas als het e-mailadres bij ons bekend is.

We hopen op veel reacties!

Met vriendelijke groet,

Sportcentrum Kardinge

Bezoekadres:
Kardingerplein 1
9735 AA  Groningen 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen